Expositie Martiniplaza

Tot eind december 2019 is de jubileum-expositie van Fotoclub Beeldspraak te zien in de theaterlounge van  Martiniplaza te Groningen. 
(waaronder de 3 bovenstaande foto's)

Voorgaande exposities

Previous exhibitions 

Over

Rond 1980 ben ik serieus begonnen met de fotografie met natuurlijk een eigen doka. In de jaren daarna heb ik de opleiding tot fotograaf aan de Fotovakschool in Apeldoorn gevolgd en ben ik enkele jaren in de fotohandel werkzaam geweest. De overstap naar de digitale fotografie heb ik  eind 2010 serieus opgepakt en heeft een hele nieuwe dimensie aan mijn werk gegeven.


Ik maak beelden met behulp van een camera en een computer. In alle afbeeldingen die ik maak, is de bewerking van de foto een essentieel onderdeel, al is dit niet in alle gevallen direct waarneembaar. Deze werkwijze geeft mij de vrijheid een beeld in de loop der tijd verder te ontwikkelen. Ik beperk mij niet tot een eindproduct in een vastgestelde oplage; de afdruk is slechts een momentopname.

About

Around 1980 I started photography seriously with of course my own darkroom. In the following years I followed the training to become a photographer at the Fotovakschool in Apeldoorn and I worked in the photo trade for several years. I switched to digital photography at the end of 2010 and this added a whole new dimension to my work.My images are made with camera and computer. In all images that I make, editing the photo is an essential part, although this is not immediately visible in all cases. This method gives me the freedom to further develop an image over time. I do not limit myself to an end product in a limited edition; the print is not necessarily a final product.